Wat kan ik verwachten?

Heldere afspraken

Huurt u een personenauto of bestelwagen bij AUTOTOP autoverhuur dan mag u rekenen op een veilige, jonge auto. Voor de verhuurperiode stellen wij een huurovereenkomst op met de daarbij behorende verhuurvoorwaarden.

AUTOTOP autoverhuur hanteert duidelijke afspraken ten aanzien van uitgifte en inname van de auto, het vrije aantal kilometers, de prijs van meer kilometers, verzekering en eventuele maatwerk afspraken.

Flexibiliteit en maatwerk

AUTOTOP autoverhuur is niet afhankelijk van allerlei spelregels van landelijke of internationale aanbieders. Zij beheert haar eigen wagenpark en kan inspelen op de individuele wensen van klanten. Wij houden van maatwerk.

Dit betekent dat wij flexibiliteit hanteren ten aanzien van:

  • tijden voor het ophalen en terugbrengen van de auto;
  • eventueel haal- en brengservice;
  • aantal vaste- en extra kilometers;
  • verlenging contract;
  • accessoires.

Eigen risico en borg

De huurauto is all risks verzekerd door AUTOTOP BV. Bij schade aan een huurauto geldt een eigen risico van € 450,- per schade. Voor ruitschade geldt een eigen risico van € 300,-.

Maakt u gebruik van AUTOTOP autoverhuur dan betaalt u borg. De borg is afhankelijk van het type huurauto. Uiteraard ontvangt u deze borg direct weer terug bij het correct inleveren van de auto.

AUTOTOP autoverhuur is een activiteit van AUTOTOP BV.

AUTOTOP is een gerenommeerd garagebedrijf in Zaanstad Noord. Bosch Car Service AUTOTOP bestaat 35 jaar en heeft een grote, trouwe klantenkring. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de succesfactoren van AUTOTOP.

Kijk eens op autotop.nl. Voor lease en short lease heeft AUTOTOP een samenwerking met Promobility.

Zowel particuliere als zakelijke klanten vragen steeds vaker naar een tijdelijke oplossing voor vervoer. Voor klanten heeft AUTOTOP altijd een oplossing. Nu biedt AUTOTOP autoverhuur deze service aan iedereen aan. Maak kennis met AUTOTOP en ervaar de ´ouderwetse´ service.