Onze auto's

Compact

Natuurlijk kunt u bij AUTOTOP autoverhuur ook terecht voor scherp geprijsde en zuinig rijdende personenauto´s. Denk aan een weekendje weg met het gezin of autohuur in verband met tijdelijk ander werk. Ook flexwerkers zijn van harte welkom bij AUTOTOP autoverhuur in Wormerveer. Vergelijk onze huurprijzen en service inclusief vrije kilometers gerust met een ander.

Comfort

Geniet van een hip weekend weg in een Mini. Of kies voor een comfortabele gezinsauto voor een paar weken door Europa. Ons maakt het niet uit als u maar in stijl en comfortabel rijdt.

Bent u met een grotere groep dan is een luxe 6 persoonsbus een slim alternatief. Gezelliger en goedkoper. Vanaf €89,- per dag.

Bestelwagens

Zakelijk kunt u ook alle kanten op. Huren voor 1 dag om een kleine verhuizing te doen. Of als tijdelijk extra transport omdat u een nieuwe medewerker hebt aangenomen of omdat er een grote klus is binnengehaald?

Informeer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke kortingen bij een langere huurperiode.

Altijd complete, veilige en verzekerde huurauto´s

Al onze bedrijfswagens, personenbussen en personenauto´s beschikken over airco, stuurbekrachtiging en radio/CD. AUTOTOP autoverhuur kent een flexibel kilometersysteem, waarbij meer kilometers of een langere huurperiode altijd in uw voordeel werken.

Er is altijd een bedrijfswagen, personenbus of personenauto die u past. AUTOTOP autoverhuur beschikt over een jong wagenpark, altijd in de beste conditie omdat uw auto top moet zijn. U bepaalt zelf uw eigen stijl.